~~words~~

"choc yang melimpah itu adalah satu seni"

Wednesday, December 29, 2010

perutusan dr seberang~~~

assalamualaikum n salam sejahtera.....

(^_^) lama betul tak update kat blog nie.... tapi insyaAllah... sku sentiasa update pics cake kat fb... bleh follow fb aku (nurafzan anuar).

okay... now aku sudah punya bnyk masa utk focus di sini. sebelum ni kerja2 di office agak bnyk + tempahan kek yang meningkat. alhamdulillah... xcukup tangan aku nak handel. kepada mereka yang tempahannya aku pernah tolak, sepuluh jari kususun memohon seribu kemaafan. insyaAllah, next time aku akan buatkan juga (kalau anda menempah lagi la) heheheh....

okay... jumpa lagi nanti ya... rajin2 lah melawat kat sini... insyaAllah aku akan kerap update lepas nie. (*_^)

makcik aina~~~ =)

simple design


(^_^)

Saturday, November 13, 2010

orphan~~







maman




Sunday, October 24, 2010

Saturday, October 9, 2010