~~words~~

"choc yang melimpah itu adalah satu seni"

Friday, September 11, 2009

1st deco choc cake

opss... lama rupanya meninggalkan blog ini...
selalu lupa amik gamba cake setiap kali pas buat...
but dis time tak lupa coz ni 1st time aku deco on my cake...
cake ni utk kawan aku nama hazrul...
aku memula saja nak wat cake coklat biasa jer...
tapi tetiba terpk nak deco...
merata gak mula2 nak cr bhn2 tu semua coz aku dok bkt jalil...
xbnyk kedai2 yg jual bahan remeh camtu....
lgpon aku tak pakar lagi tempat2 seswai yg boleh aku terjah nak cr bahan cake...
heheheeheheh
so...present to you....

sile komen utk peningkatan prestasi for my 2nd trial!

2 comments:

  1. ni dah macam fruit plan...kalau nak beli bahan buat kek gi la kat bake with yen...

    ReplyDelete